iPad 9.7 (2017) reparatie nodig?

Reparatie nodig voor uw iPhone 12 Pro? Last van een kapot scherm op uw telefoon? Hier kunnen wij mee helpen! Heeft u last van ongewenste strepen of kleuren op uw display van uw telefoon? Dan zoeken we hier samen een oplossing voor zodat u weer kan genieten van uw favoriete e-books online!
Doet uw telefoon anders dan u gewend bent? Wij helpen graag ook mee met het onderzoeken van de problemen van uw iPhone 12 Pro voor een reparatie. Heeft u oude gegevens die u wilt overzetten naar uw telefoon? Dat is geen probleem. Dit kan gemakkelijk zonder dat uw persoonlijke gegevens verloren gaan.
Bent u iemand die tekeningen maakt op de telefoon? Dan kan het erg storend zijn als uw scherm vol is met barsten. Misschien maakt u tekeningen op uw telefoon vanwege school of werk. Maakt u veel gebruik van uw series kijken op uw telefoon en bent u dagelijks bezig om deze te kijken en kan dat ineens niet meer omdat uw scherm kapot is? Of heeft uw telefoon problemen waarvan u ze zelf niet kunt vaststellen? Wij kijken graag met u mee! Zonder een iPhone 12 Pro zitten is lastig vooral als u iemand bent die dagelijks een agenda nodig heeft. Vanwege deze reden is er een mogelijkheid om in ons bedrijf te wachten totdat uw telefoon is gerepareerd! Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en krijgt u uw telefoon weer mee. Hierna kunt u gelijk weer gebruik maken van uw agenda!
Wilt u betere bescherming voor uw telefoonscherm? Dat is nu mogelijk doormiddel van Black Friday! U kunt nu panzerglass laten zetten op uw telefoon zodat die nog beter is beschermd dan de bescherming die uw telefoon eerst had.

Waarom kiest u voor ons?

  • Snelle reparatie
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Onder-1-dak oplossing
  • Accessoires voor veel toestellen op voorraad
  • Persoonlijk contact bij ons in de winkel