iPhone 11 Pro Max reparatie nodig?

Reparatie nodig voor uw iPhone 11 Pro Max? Last van een kapot scherm op uw telefoon? Hier kunnen wij mee helpen! Heeft u last van ongewenste strepen of kleuren op uw display van uw telefoon? Dan zoeken we hier samen een oplossing voor zodat u weer kan genieten van uw telefoon!

Doet uw telefoon anders dan u gewend bent? Wij helpen graag ook mee met het onderzoeken van de problemen van uw iPhone 11 Pro Max voor een reparatie. Heeft u oude gegevens die u wilt overzetten naar uw telefoon? Dat is geen probleem. Dit kan gemakkelijk zonder dat uw persoonlijke gegevens verloren gaan.

Bent u iemand die de telefoon voor veel uren nodig heeft? Maar u moet constant uw lader bij u hebben anders kunt u weinig gebruik maken van uw telefoon. Hier helpen wij graag mee! Zodat u weer kan genieten van een langdurige batterij zodat de lader niet gelijk gepakt hoeft te worden.

Zonder een iPhone 11 Pro Max zitten is vervelend vooral als je je telefoon langdurig nodig bent voor school of werk. Vanwege deze reden is er een mogelijkheid om bij ons in het bedrijf te wachten totdat uw telefoon tot zijn geheel is gerepareerd. Hierna kunt u gelijk weer genieten van uw batterij!

Wilt u betere bescherming voor uw telefoonscherm? Dat is nu mogelijk doormiddel van Black Friday! U kunt nu panzerglass laten zetten op uw telefoon zodat die nog beter is beschermd dan de bescherming die uw telefoon eerst had.

Wij hebben ook interesse in het helpen van het beschermen van uw telefoon. Dit doen we doormiddel van screenprotectors. Wij bieden ook abonnementen aan voor op uw telefoon zodat u bereikbaar bent voor anderen! Zou u graag een tweedehands telefoon willen? Dat is mogelijk doormiddel van onze refurbished telefoons! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

  • Snelle reparatie
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Onder-1-dak oplossing
  • Accessoires voor veel toestellen op voorraad
  • Persoonlijk contact bij ons in de winkel