iPhone 11 Pro reparatie nodig?

Reparatie nodig voor uw iPhone 11 Pro? Last van een kapot scherm op uw telefoon? Hier kunnen wij mee helpen! Heeft u last van ongewenste strepen of kleuren op uw display van uw telefoon? Dan zoeken we hier samen een oplossing voor zodat u weer kan genieten van uw favoriete e-books online!

Doet uw telefoon anders dan u gewend bent? Wij helpen graag ook mee met het onderzoeken van de problemen van uw iPhone 11 Pro voor een reparatie. Heeft u oude gegevens die u wilt overzetten naar uw telefoon? Dat is geen probleem. Dit kan gemakkelijk zonder dat uw persoonlijke gegevens verloren gaan.

Bent u iemand die graag foto’s maakt van de natuur met uw telefoon maar kan dat niet meer omdat uw camera slecht werkt of dat de foto’s van slechte kwaliteit zijn. Wij kijken graag met u mee zodat u in de toekomst weer mooie foto’s kan maken van de natuur!

Zonder een iPhone 11 Pro zitten is lastig vooral als je elke dag naar buiten gaat om foto’s te maken van de natuur. Vanwege deze reden is er een mogelijkheid om in ons bedrijf te wachten totdat uw telefoon is gerepareerd! Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en krijgt u uw telefoon weer mee. Hierna kunt u gelijk weer gebruik maken van uw agenda!

Wilt u betere bescherming voor uw telefoonscherm? Dat is nu mogelijk doormiddel van Black Friday! U kunt nu panzerglass laten zetten op uw telefoon zodat die nog beter is beschermd dan de bescherming die uw telefoon eerst had.

Wij hebben ook interesse in het helpen van het beschermen van uw telefoon. Dit doen we doormiddel van screenprotectors. Wij bieden ook abonnementen aan voor op uw telefoon zodat u bereikbaar bent voor anderen! Zou u graag een tweedehands telefoon willen? Dat is mogelijk doormiddel van onze refurbished telefoons! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

  • Snelle reparatie
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Onder-1-dak oplossing
  • Accessoires voor veel toestellen op voorraad
  • Persoonlijk contact bij ons in de winkel