iPhone 12 mini kapot?

Is het scherm van uw iPhone 12 mini gebarsten? En bent u toe aan een nieuw scherm vanwege het feit dat er een risico is dat er kleine stukjes glas uitvallen. Of kan u niet meer genieten van uw favoriete e-books lezen? Of bent u iemand die graag spellen speelt op uw telefoon en dat nu niet meer kan vanwege dat er risico is, omdat u nu barsten hebt in uw telefoon? Wij kunnen deze voor u vervangen en repareren.

Zonder uw iPhone 12 mini zitten is natuurlijk erg vervelend. Vanwege deze reden is er bij ons bedrijf een mogelijkheid om te wachten totdat uw telefoon weer tot zijn geheel is gerepareerd! Hierna kunt u gelijk genieten van uw e-books lezen en uw favoriete spellen spelen! Ook heeft u na het repareren geen last meer van het risico dat er kleine stukjes glas afvallen en dat uw vingers pijn beginnen te doen. Misschien houdt u  ook wel van tekenen via uw telefoon. Daarvoor is het ook handig om hem te laten repareren. Zodat u er na weer volop kan genieten van je favoriete tekenapps.

Bent u iemand die gebruik maakt van talen leren op uw telefoon via apps? Het is dan lastig om goed te lezen met een scherm die barsten heeft. Als u uw scherm laat maken kunt u er na weer verder met de taal leren waar u geïnteresseerd in bent! Of misschien heeft u wel interesse in meerdere talen dan één.

Wilt u extra bescherming voor uw telefoon? Dan is dat is nu mogelijk vanwege Black Friday. Dankzij Black Friday kan u nu panzerglass krijgen voor uw telefoon. Hiermee is uw telefoonscherm beter beschermd en gaat die minder snel kapot!

Wij hebben ook interesse in het helpen van het beschermen van uw telefoon. Dit doen we doormiddel van screenprotectors. Wij bieden ook abonnementen aan voor op uw telefoon zodat u bereikbaar bent voor anderen! Zou u graag een tweedehands telefoon willen? Dat is mogelijk doormiddel van onze refurbished telefoons! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

  • Snelle reparatie
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Onder-1-dak oplossing
  • Accessoires voor veel toestellen op voorraad
  • Persoonlijk contact bij ons in de winkel