Reparatie iPhone 12 nodig?

Reparatie nodig voor uw iPhone 12? Last van een kapot scherm op uw telefoon? Hier kunnen wij mee helpen! Heeft u last van ongewenste strepen of vegen op u display van uw telefoon? Dan zoeken we hier samen een oplossing voor zodat u weer kan genieten van u favoriete films en series.

Doet uw telefoon anders dan u gewend bent? Wij helpen graag ook mee met het onderzoeken van de problemen van uw iPhone 12 voor een reparatie. Heeft u oude gegevens die u wilt overzetten naar uw telefoon? Dat is geen probleem. Dit kan gemakkelijk zonder dat uw persoonlijke gegevens verloren gaan.

Bent u iemand die aantekeningen maakt op de telefoon? Dan kan het erg storend zijn als uw scherm vol is met barsten. Misschien maakt u aantekeningen op uw telefoon vanwege school of werk. Maakt u veel gebruik van uw agenda op uw telefoon en bent u dagelijks bezig om deze bij te werken en kan dat ineens niet meer omdat uw scherm kapot is? Of heeft uw telefoon problemen waarvan u ze zelf niet kunt vaststellen? Wij kijken graag met u mee. Zonder een iPhone 12 zitten is lastig vooral als u iemand bent die dagelijks een agenda nodig heeft. Vanwege deze reden is er een mogelijkheid om in ons bedrijf te wachten totdat uw telefoon is gerepareerd! Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en krijgt u uw telefoon weer mee. Hierna kunt u  gelijk weer gebruik maken van uw agenda!

Wilt u betere bescherming voor uw telefoonscherm? Dat is nu mogelijk doormiddel van Black Friday! U kunt nu panzerglass laten zetten op uw telefoon zodat die nog beter is beschermd dan de bescherming die uw telefoon eerst had.

Wij hebben ook interesse in het helpen van het beschermen van uw telefoon. Dit doen we doormiddel van screenprotectors. Wij bieden ook abonnementen aan voor op uw telefoon zodat u bereikbaar bent voor anderen! Zou u graag een tweedehands telefoon willen? Dat is mogelijk doormiddel van onze refurbished telefoons! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

  • Snelle reparatie
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Onder-1-dak oplossing
  • Accessoires voor veel toestellen op voorraad
  • Persoonlijk contact bij ons in de winkel