iPhone 11 Scherm Reparatie

De iPhone 11 Scherm Reparatie is de meest voorkomende reparatie van de iPhone 11, gemiddeld duurt het 30 minuten om uw iPhone 11 Scherm te vervangen. Wij gebruiken voor het repareren van uw iPhone 11 scherm een 2 tal verschillende hoogwaardige kwaliteits schermen, één kwaliteit scherm welke gelijk is aan het originele iPhone 11 glas (OEM) en een zeer goed geteste kopie versie iPhone 11 scherm (AAA+). Voor een uitgebreide omschrijving  van de kwaliteit iPhone 11 Schermen zie de volgende paginaAfhankelijk welke kwaliteit iPhone 11 scherm u kiest geven wij tot 12 maanden garantie op het door ons geplaatste iPhone 11 scherm. Aangezien het repareren van uw iPhone 11 scherm ongeveer 30 minuten duurt, bent u van harte welkom om mee te kijken tijdens de reparatie. Bij de schermreparatie van uw iPhone 11 wordt zowel het glas als de LCD vervangen. Wij adviseren u ook om direct na de iPhone 11 scherm reparatie een beschermglas te laten plaatsen, dit verkleind de kans dat in de toekomst uw iPhone 11 scherm weer kapot gaat.

 

Het iPhone 11 scherm vervangen is nodig in de volgende gevallen:

  • Breuk in het glas van uw iPhone 11
  • Uw iPhone 11 scherm heeft geen beeld meer
  • Het iPhone 11 scherm reageert niet meer of slecht op aanraking

 

iPhone 11 Batterij Vervangen

Het vervangen van de iPhone 11 batterij of accu, duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en komt regelmatig voor. De iPhone 11 batterij reparatie komt naarmate het toestel ouder wordt steeds vaker voor. Voordat wij aan het vervangen van uw iPhone 11 accu beginnen, testen wij de kwaliteit van uw batterij middels onze speciale software. Indien deze software aangeeft dat de kwaliteit van uw iPhone 11 batterij slecht is, dan wordt deze door ons snel en vakkundig vervangen. Wij gebruiken voor het vervangen van uw iPhone 11 batterij of accu een gelijkwaardige kwaliteit als de originele batterij.

 

De iPhone 11 batterij vervangen is nodig in de volgende gevallen:
  • Uw iPhone 11 batterij is snel leeg (vooral op koude of warme dagen)
  • Uw iPhone 11 start niet op
  • Uw iPhone 11 batterijpercentage gaat met grote stappen naar beneden

 

Overige iPhone 11 Reparaties

Naast de 2 meest voorkomende iPhone 11 reparaties, zijn er nog diverse andere iPhone 11 storingen welke door onze vakkundige reparatie of vervanging snel verholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het vervangen van het oplaadpunt van uw iPhone 11 of een niet werkende iPhone 11 speaker of microfoon, het laten maken van uw iPhone 11 is zo geregeld. Voor de meeste iPhone 11 reparaties zijn voldoende onderdelen op voorraad

 

iPhone 11 Reparatie

De meeste iPhone 11 reparaties zijn in 30 minuten klaar, mocht het laten maken van uw iPhone 11 onverhoopt wat langer duren, dan is er altijd een mogelijkheid om een leentoestel mee te krijgen. Dit als tijdelijke vervanging van de iPhone 11 die u laat maken, zodat u gewoon bereikbaar bent tijdens de reparatie.

Voordat onze gecertificeerde engineers aan uw iPhone 11 reparatie beginnen wordt het toestel volledig getest en wordt op een professionele wijze vastgesteld door welke oorzaak de vastgestelde iPhone 11 storing wordt veroorzaakt. In overleg met u zullen wij conform de met u gemaakte afspraken uw iPhone 11 repareren.

Aangezien wij duidelijkheid voor u willen bij een iPhone 11 reparatie worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd en ontvangt u na de reparatie van uw iPhone 11 ook een factuur, welke tevens uw garantiebewijs is. Op de door ons uitgevoerde iPhone 11 reparaties ontvangt u tot 12 maanden garantie.

Wij zijn voortdurend bezig met de kwaliteit van onze werkzaamheden en service verlening, hiertoe zijn wij een UNETO-VNI erkend reparatiebedrijf en krijgen al onze klanten een uitnodiging om onze iPhone 11 reparaties te beoordelen op een onafhankelijke review website.

Wij stellen het op prijs als u voor de reparatie van uw iPhone 11 een afspraak maakt, online of via de telefoon. Dan hebben wij als u bij ons aankomt ook altijd meteen tijd voor u. Het is echter ook geen probleem als u onaangekondigd onze vestigingen bezoekt, maar er is een kans dat u dan wat langer moet wachten voordat uw aan de beurt bent.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over uw iPhone 11 reparatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon 085-5363637 of stuur ons een email met uw vraag of verzoek. Binnen een werkdag ontvangt u in dat geval een antwoord over de reparatie van uw iPhone 11.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar professionals in de telefoon en tablet reparatie branche, die net als ons vakkundig en snel een reparatie uitvoeren aan de iPhone 11. Of personen die daarvoor opgeleid willen worden om als licentiehouder/dealer van Mobiele Service Centrum een eigen telefoon en tablet reparatie vestiging te openen of als shop in shop aan de huidige activiteiten toe te voegen. Wij zoeken nog professionele iPhone 11 reparateurs in de volgende plaatsen:

 

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld, Bergen op Zoom, Berkel Rodenrijs, Best, Bilthoven, Blerick, Bovenkarspel, Boxtel, Bussum, Castricum, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deurne, Deventer, Doetinchem, Dongen, Dordrecht, Drachten, Dronten, Duiven, Edam Volendam, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Ermelo, Etten-Leur, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Heiloo, Hellevoetsluis, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand Sappemeer, Hoogvliet, Hoorn (NH.), Houten, Huizen, IJmond, IJsselstein, Kampen,  Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leusden, Lisse, Maassluis, Maastricht, Meppel, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuw-Vennep, Nijkerk, Noordwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Oss, Oud-Beijerland, Purmerend, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schijndel, ’s-Gravenhage, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Sliedrecht, Sneek, Soest, Stadskanaal, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Uden, Uithoorn, Utrecht, Veendam, Veenendaal, Veghel, Velserbroek, Venlo/Tegelen, Venray. Vlissingen, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Wassenaar, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.